UrbEgg pop-up café terras aan de Gentpoort

Klik hier voor Urb Egg pop up café 2017Ook dit jaar blijkt het Brugse Urb Egg pop-up café terras aan het water een topper!

Het ultime recept voor een succesvolle zomerse pop-up bar:1° vind een bijzondere locatie, liefst aan en met zicht op water en natuurlijk voldoende ruim

2° creëer een hedendaags kunstwerk en plaats het goed zichtbaar op de site

3° voorzie enkele tafel(tje)s en veel comfortabele zitmogelijkheden op de plek, bij voorkeur met zicht op kunstwerk en water

4° baken de open plek af met een grote L-vormige bar

5° serveer lokale producten van goede kwaliteit (met liefde bereide hapjes en dranken) aan eerlijke prijzen

6° wees super klantvriendelijk


7° wanneer aan alle voorgaande puntjes voldaan is worden de weergoden vanzelf goedgezind ;-)

Het hedendaagse kunstwerk "Take away air" is samengesteld uit gegalvanisserde ventilatiebuizen... héhé...
De installatie is een creatie van kunstenaarscollectief Hehe, bij de Brugge bezoeker reeds gekend van "Under Current" (de in de Reie gekantelde hoogspanningsmast tijdens Triënnale 2015).
En ja, er zit een (ecologisch) verhaal achter de creatie, wil je er meer over weten bezoek dan ook het Gentpoortmuseum dat uitzonderlijk deze zomer elke dag (behalve maandag) open en gratis is.

Op zondagen wordt Urb Egg even Urb Eat en verwennen gerenommeerde lokale restaurants de pop-up bezoeker met gerechtjes uit hun eigen keuken op 7 augustus zijn La Bouffée / Nous en De Mess van dienst, op 21 augustus word je verwend door Rock-fort en Bistro Bruut en op 4 september zijn Nxt Door en Bonte B de leveranciers van heerlijke gerechtjes.

Urb Egg zomercafé aan de Gentpoort nog tot 11 september 2016.  Geniet ervan!

Tijdens zomer 2017 (1 juli tot 10 september) vind je Urb-Egg café in de parkzone tussen station en Boeveriepoort zoals steeds aan het water. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten